Skip to content

Prøv at lave glas

Prøv at lave glas

På denne workshop arbejder vi med glasdesign, som giver dig mulighed for at udtrykke dig kreativt i et spændende materiale. På kurset kan du skabe dine egne glasbilleder, fade, figurer, dørskilte, fyrfadsstager og smykker m.m. 
Den teknik vi arbejder med hedder fusingteknik/koldglas, dette er en teknik hvor man arbejder med at skære og klippe i glasplader og stænger, som derefter smeltes sammen i en glasovn. Vi arbejder kun i Bullseye glas af den højeste kvalitet. Dette er glasplader der findes i flere forskellige farver og transparens, som kan kombineres med metaller samt pulveriseret glas. 
Denne glas teknik er let at gå til og har muligheder for videreudvikling, derfor er dette kursus godt egnet til både øvede og dem som ønsker at begynde at arbejde i glas.

Max 8 elever pr. hold
 
Medbring papir, blyant, saks, viskestykke, evt. forklæde og hæfteplaster, samt noget til at transportere dit glas hjem i ved afhentningen. Ta gerne madpakke, kaffe eller te med til pausen.

Der skal beregnes ekstra udgifter til materialer og brænding. Dette afregnes efter vægt og bliver ca. 200 - 400 kr. pr. gang pr. person.

Se mere på www.gammelgaardglas.dk