Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.

Bevægelse i varmt vand hos FOF Djursland

Bevægelse i varmt vand - Ebeltoft

Hensyntagende undervisning

Bevægelse i vand - det lave bassin i Ebeltoft Svømmehal - 32 grader

Har du ondt i muskler og led, eller vil du bare træne og lege i vand? Så kom og oplev vandets gavnlige effekt på din krop. 

Vand hjælper til afspænding af musklerne, smertelindring og øger bevægeligheden i ledende. Udfoldelse i vand giver dig mulighed for at bevæge dig anderledes end på landjorden med mange gavnlige virkninger til følge. Vi laver øvelser, der løsner, smidiggør, opbygger og styrker muskler og led. 
Vi bruger småredskaber til træningen for at benytte vandets dejlige muligheder. Vandets opdrift og modstand kan således øge træningseffekten.

Det er ekskl. sauna

Du skal ikke kunne svømme for at være med

KOM OG PRØV

Læs gerne folderne inden første mødegang. OBS. Læs relevante tjeklister og ordensregler inden, dit hold begynder.

Læs vores hygiejneregler for ophold i varmtvandsbassinerne HER
Ebeltoft Svømmehal - Ordensregler

Ved tilmelding og betaling til dette hold, bekræfter du hermed, at du deltager i hensyntagende undervisning. 

Husk, at du stadig kan være med på mange af vores hold, selvom de er begyndt - kontakt blot kontoret og få nedsat kursusgebyret. (Vi refunderer ikke, hvis du har tilmeldt dig på hjemmesiden efter, holdet er startet). Kontakt til kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Se andre krop og bevægelseshold HER

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 12:00-12:45 EBIC, Ebeltoft Elsebeth Sørensen
2 Torsdag 12.09.2024 12:00-12:45 EBIC, Ebeltoft Elsebeth Sørensen
3 Torsdag 19.09.2024 12:00-12:45 EBIC, Ebeltoft Elsebeth Sørensen
Se alle Se færre
Elsebeth Sørensen underviser hos FOF Djursland
Underviser

Elsebeth Sørensen

Elsebeth er yogalærer - med en international uddannelse fra Risikesh, Indien fra 2020 i rygsækken. Ud over det er hun idrætslærer og gymnastikinstruktør, coach og mindfulnessvejleder. Hun er uddannet svømme- og idrætslærer fra Århus Dag- og Aftenseminarium i 1995 og har diverse kurser fra DGI og FOF og en Pd.-fleksibel diplomuddannelse i krop, kost og sundhed fra VIA, University College, Aarhus.

Elsebeths styrke er motiverende undervisning, hvor træningen sammensættes til musik, så den tilpasses deltagernes fysiske form, og samtidig bærer præg af hendes egen personlige tilgang og mangeårige erfaring med mindfulness og bevægelse, hvor yogaøvelser altid indgår i træningen.