Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.

Dyrk motion og træning hos FOF

Effektiv kropstræning - Ebeltoft

Effektiv kropstræning - Ebeltoft

Alsidig og effektiv kropstræning med elementer fra bl.a. Pilates og Effekt for optimal styrkelse af hele din krop. Vi fokuserer på styrke, stabilitet, smidighed og udholdenhed i muskulaturen og kombinerer med stræk for at afbalancere musklernes længde, så du og din kropsholdning bringes i mere optimal balance, fysisk som psykisk.

Koncentration og kropsbevidsthed omkring hver øvelse bidrager til kvalitetsfulde bevægelser, som er nødvendige, for at kroppen kan bevæges frit og optimalt. Vi forebygger og eliminerer samtidig uhensigtsmæssig brug og slid. Undervisningen foregår i stående, siddende og liggende stilling under hensyntagen til dine behov og begrænsninger.

Vi varmer godt op og afslutter hver gang med forskellige afspændinger.

Husk, at du stadig kan være med på mange af vores hold, selvom de er begyndt - kontakt blot kontoret og få nedsat kursusgebyret. (Vi refunderer ikke, hvis du har tilmeldt dig på hjemmesiden efter, holdet er startet). Kontakt til kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Se flere krop og bevægelseshold HER