Skip to content
sans med FOF Djursland

SANS - Rønde

SANS - Rønde

Kære mænd og kvinder 50+

Har du lyst til at prøve noget nyt for at holde dig fysisk og mentalt i gang?

Så kom og få en gratis prøvetime i SANS i Rønde 😊. SANS er en motionsform udviklet i samarbejde mellem DGI, Sangens Hus og eksperter indenfor sund aldring. I SANS omsættes forskningsbaseret viden om, hvordan man holder hjernen frisk til et glædesfyldt koncept med sang, dans og god musik i fællesskab med andre. Man behøver ikke at kunne danse eller synge på forhånd, men man skal have lyst til at synge sammen med andre, lære enkle dansetrin, få sved på panden, kludre i det og grine af det 😊. Se klip fra en SANStime HER  

Et SANS-hold ledes altid af en uddannet SANS-instruktør. SANS er målrettet os der er 50+ og velegnet til både kvinder og
mænd – enlige som par.

Med SANS får du:

  • Nye venner, energi og glæde √ - Det sociale fællesskab, legen og glæden er i centrum, og bevægelse sammen med andre, skaber en følelse af sammenhørighed – at være en del af noget.
  • Sundhed og trivsel √ - Dans er godt for din sundhed og trivsel. Dans er god konditions-, bevægelses- og balancetræning samt god mental træning, så hjernen holdes frisk. Dans kan ligeledes bidrage til bedre trivsel gennem de gode sociale relationer, der skabes.

Du kan også læse mere om SANS på DGIs hjemmeside HER

Se flere krop og bevægelseshold HER

Husk, at du stadig kan være med på mange af vores hold, selvom de er begyndt - kontakt blot kontoret og få nedsat kursusgebyret. (Vi refunderer ikke, hvis du har tilmeldt dig på hjemmesiden efter, holdet er startet). Kontakt til kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.