Skip to content
Vegetarisk madlavningskursus FOF

grøn madlavning

Et kursus for alle, der har interesse for det grønne køkken, og som har lyst til at få ny inspiration til vegetariske og veganske retter med sæsonens grøntsager og klimavenlige planteproteiner.

Du vil få:

  • Kendskab til brugen af planteproteiner som bønner, linser, frø og kerner.
  • Indsigt i veganske proteinprodukter som tofu, seitan og tempeh.
  • Erfaring med brugen af sæsonens grøntsager.
  • Opskrifter på grønne retter til aftensmad og til madpakkerne.
  • Tips til masser af smag og konsistenser.
  • Styr på madplanlægning, indkøb og foodprepping.
  • Ideer til det søde køkken.

I køkkenet arbejder vi med dagens opskrifter, og laver forskellige retter til en fælles buffet, som vi spiser sammen.

 

Værd at vide

Du får tilsendt opskrifterne og en indkøbsliste til dagen grønne retter, vi skal arbejde med. Påregn 80 – 100 kr. pr. gang til fortrinsvist selvindkøbte råvarer, primært økologiske.

Medbring gerne en god kniv, et forklæde, en karklud og et viskestykke samt evt noget at drikke til maden og emballage til de lækre rester, vi ikke får spist

 

Hanne Pedersen