Skip to content
Lær at tale tysk i FOF

Tysk 1

Tysk 1

Fik du aldrig rigtigt lært tysk, eller er det meget længe siden, du har talt tysk? har Du rejseplaner til Tyskland, Tirol eller Østrig? Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus kan Du komme i gang med sproget igen, så du kan begå dig i kendte hverdagssituationer uden at lede efter de rette ord - vi øver os i den daglig tale. I undervisning  har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig med det tyske sprog. Vi træner forståelse for sprogets opbygning og sikkerhed i at anvende et elementært ordforråd, så du kan indlede og føre en samtale. Du bliver introduceret til den helt grundlæggende grammatik, men uden at terpe. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale. Vi arbejder med aktive dialogøvelser mellem kursisterne. Undervejs vil du også få et indblik i den tyske kultur og hverdagen i landet. 

Hvem er målgruppen? 
Du vil lære at  udveksle small-talk og vendinger om dig selv, din familie og dit arbejde/hobby. Du som turist vil gerne bestille et  øl eller spørge efter seværdigheder, en vej etc. Du vil gerne i kontakt med tyskerne i Dit rejsemål.