Brød, der er bagt på surdej, har en lækker sprød skorpe og et luftigt, let syrligt indre med ekstra aroma. Vil du gerne i gang med surdejsbagningen, men ved ikke helt, hvor du skal starte, så er dette kurset for dig. Vi kommer igennem hele processen fra opstart af surdej, hævning, formning og bagning.
Vi har snydt på forhånd, så du får lov til at arbejde med en dej, der er færdighævet og klar til ovnen. Til slut skal det nybagte brød naturligvis prøvesmages, og du får resterne med hjem, sammen med en surdej, opskrifter og masser af tips og tricks.
Råvarepris: 80 kr. pr. deltager
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 21.10.2025 | 17:00-20:30 | Baltorpskolen/Rugvænget Skole | Jutta Pallesgaard |
Jutta er uddannet bager i 1992 og udannede sig efterfølgende til konditor, hvilket hun blev færdig med i 1995.
”At undervise har jeg fundet ud af, giver mig rigtig meget. Jeg synes, at det spændende at se det færdige produkt, som kursisterne laver. Mit mål med min undervisning er, at alle efter kurset kan lave det derhjemme.”