Skip to content
Kor der rykker | FOF Københavns Omegn

Kor der rykker

Kor der rykker

De fleste ved, at musik er godt for sjælen og hjælper os til tydeligere at mærke de følelser og stemninger, vi har indeni. Glæden ved at synge sammen med andre er helt unik, og følelsen af fællesskab bliver intens i arbejdet mod det fælles mål - musikken.

Vi arbejder i et tempo, så alle kan være med og får lært noget, uanset om du har sunget i kor før eller først har fundet lysten til det nu. Vi vil bevæge os gennem forskellige genrer som pop, rock, jazz og meget mere. 

Vi vil arbejde med at gøre teknikken lettere og få harmonierne til at lyde godt, med tre og firstemmige arrangementer. Du vil lære en masse om din egen stemme og få sunget på forskellige måder, der passer til de sange, vi synger. Vigtigst af alt får du sunget en masse dejlig musik i hyggeligt samvær med andre. 

Du behøver ikke have sunget før eller kunne læse noder. Det vigtigste er, at du har lyst til at synge og gerne vil blive bedre, og at du har lyst til at være sammen med andre om det.

Har du lyst til en uforpligtende og gratis prøveaften sammen med os, er du velkommen til at kontakte korleder og aftale nærmere. Prøveaften ikke mulig uden forudgående aftale.

Korleder Anne-Marie Christiansen kan kontaktes pr. mail: anne.marie.chr.musik@gmail.com