Skip to content

Tilmelding

Det ser ud til at din indkøbskurv er tom eller udløbet.

 • Salgs- og leveringsbetingelser


  Tilmeldingen er først endelig, når FOF har modtaget betaling.

  Afmelding med tilbagebetaling på kurser kan ske indtil 3 uger før kursets start. Ved afmeldelse fratrækkes et administrationsgebyr på kr. 150,- per tilmelding. Er der mindre end 3 uger til kursusstart, er indbetalingen bindende og gebyret refunderes ikke. Kan et hold mod forventning ikke etableres, returneres hele kursusgebyret. Der tages forbehold for for ændringer, trykfejl og lærerændringer, idet en lærer kan blive forhindret i at gennemføre den aftalte undervisning.

  Vi gør opmærksom på, at billetter til debatarrangementer, foredrag, teaterforestillinger, koncerter, byvandringer, rundvisninger og rejser ikke refunderes - her er købet bindende.

  Force majeure
  Hvis der er tale om situationer, som vi ingen kontrol har over eller ikke kan forudsige, fralægger vi os ansvaret for ikke gennemført undervisning. Det kan f.eks. være, hvis et bassin lukkes på grund af forurening eller lokaler, der lukkes som følge af skybrud. I tilfælde af forece majeure, vil du ikke få reduktion af det indbetalte beløb.

  Betaling
  På det fremsendte Girokort eller Netbank fremgår betalingsfristen af det fremsendte. Betales med Dankort eller MobilePay trækkes beløbet først, når det er sikret, at der er plads på holdet. Alle tilmeldte får tilsendt information med angivelse af undervisningssted og første mødedato på mail senest 1 uge før holdstart. Medmindre andet er anført, skal kursusmaterialer og ekskursioner betales af deltagerne.

  Vær opmærksom på, at der ved Girokortindbetaling samt forhåndstilmeldinger desværre ikke udsendes en kvittering om modtagelse af din indbetaling. Vær derfor opmærksom på, om din betaling er gået igennem via banken. Du vil stadig modtage mødebrev seneste 1 uge før holdstart.

 • Betingelser for venteliste

  Du vil modtage en mail hvis der bliver plads på holdet.
 • Tilbagebetaling

  Tilbagebetaling kan ske indtil 3 uger før kursets start, dog fratrækkes et administrationsgebyr på kr. 150,- herefter er indbetalingen bindende, og refunderes ikke. Kan et hold mod forventning ikke etableres, refunderes det fulde kursusgebyr. Der tages forbehold for uforudsete ændringer og trykfejl.
 • Kontakt os


  Kontakt os på tlf:

  4399 9011

  Mandag 10-14

  Tirsdag 10-14

  Onsdag 10-14

  Torsdag 10-14