Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Sæson hos FOF København

Voksne

Oplevelser i efterårsferien – tid til fordybelse og at lære noget nyt!

Har du lyst til at lære noget nyt i efterårsferien eller trænger du til at koble af? Og vil du gerne møde andre, der også har sat tiden af til hygge og ny viden? Vi starter en række nye kurser i efterårsferien både ude og inde! 

Efterårsferien hos FOF København byder på masser af lærerige oplevelser i hele hovedstaden. I anledningen af ferien præsenterer vi korte kurser, der fx dykker ned i et kreativt fag, tager dig med på svampeture eller et madlavningskursus. Der er rig mulighed for selvforkælelse, højskolestemning og samvær.

Du kan eksperimentere med tegning og fotografi, men du kan også komme i gang med det romanprojekt, du ikke helt kan knække. Der er også mulighed for at hoppe med på bussen når vi kører til Tøndermarsken for at se sort sol på aftenhimlen.

Vi har også spændende og lærerige aktiviteter i efterårsferien for børn og unge eller hele familien.

Tilmelding til vores kurser i efterårsferien

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.