Skip to content
Påskeferie hos FOF København

Påskeferieaktiviteter

Påskeferieaktiviteter

Nye oplevelser i påskeferien – for hele familien eller for dig selv

Hvad skal du og din familie lave i påskeferien? Traditionen tro har vi en perlerække af sjove aktiviteter på programmet i påskeferien – både for store og små.

Påskeferien hos FOF København byder på sjove oplevelser for store og små i hele hovedstaden. I anledningen af ferien præsenterer vi også dagskurser og korte kurser, der dykker ned i f.eks. et kreativt fag eller hjælper dig til at koble af fra hverdagens travlhed. 

Er du klar til at tage hele familien med i køkkenet? Eller har du brug for tid til dig selv med plads til både fordybelse og nye udfordringer? Se mere om vores udvalg af aktiviteter og få gode oplevelser i foråret.

Sjove og gode oplevelser i påskeferien for børn og unge!

Har dit barn eller barnebarn lyst til at have det sjovt sammen med jævnaldrende og lære noget nyt i påskeferien? Vi tilbyder en række forskellige påskferieaktiviteter for børn og unge i alle aldre. Vi kombinerer sjov og leg med læring, så dit barn får mest mulig ud af det og bliver inspireret med kreative aktiviteter.

Påskeferie for hele familien! Familieaktiviteter med dit barn

Få gode oplevelser i påskeferien sammen med dit barn eller barnebarn til en familieaktivitet for børn og voksne i København og hele hovedstaden. Tag familien med i køkkenet, og få en oplevelse hvor både børn og voksne har det super sjovt sammen.

Oplevelser for voksne – tid til fordybelse og at lære noget nyt

Har du lyst til at lære noget nyt i påskeferien, eller trænger du til at koble af? Og vil du gerne møde andre, der også har sat tiden af til hygge og ny viden? Vi afholder en række nye kurser i påskeferien både ude og inde!

I anledningen af ferien præsenterer vi korte kurser, der f.eks. dykker ned i et kreativt fag eller giver dig ny indspiration itil din madlavning. Der er rig mulighed for selvforkælelse og samvær. Du kan eksperimentere med malekunsten, eller du kan få sat skub i dine litterære ønsker med et kursus i intuitiv skrivning. Der er også mulighed for at tage med på vandringer i by og natur.