Skip to content
Skrivekursus hos FOF København

Skrivekurser og drama

Skrivekurser og drama – intensive sommerkurser

Har du noget på hjerte, som du gerne vil dele med verden? Tag et skrivekursus i sommerferien og bliv bedre til at skrive – uanset om du vil i gang med en selvbiografi, en fagbog eller en roman. Vores skrivekurser er en hjælp til dig, som gerne vil arbejde seriøst med at skrive – det kan være det sidste skub, du trænger til for at komme i gang, få dine tekster op af skrivebordsskuffen og udleve din forfatterdrøm. Vi arbejder med teksterne i en uformel, afslappet og respektfuld atmosfære, hvor du lærer at overkomme skriveblokeringer, får tips og tricks til at udvikle dine idéer, modtager feedback fra dine med-kursister og får kompetent vejledning fra underviserne, som alle er forfattere med egne udgivelser bag sig. 
Få det bedste ud af din sommer med aktiviteter for voksne, hos FOF København.

Mundtlig formidling

Vil du lære at brænde igennem? Har du ambitioner om at kommunikere knivskarpt og inspirerende over for kunder eller kollegaer på dit job, eller behøver du hjælp til at lære, hvordan du trænger igennem med dit budskab uden misforståelser og andet støj på linjen? På et af vores formidlingskurser i sommerferien kan du arbejde med din personlige branding og gennemslagskraft på både et teoretisk og praktisk plan.  

Hvordan tilmelder jeg mig?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Hvis der er flere end tre kurser i båndet, kan du se dem ved at klikke eller swipe mod højre.