Skip to content
Sæson hos FOF København

Vinterferieaktiviteter

Nye oplevelser i vinterferien – for familien, for børn og for dig selv

Vinterferien hos FOF København byder på masser af sjove oplevelser for store og små i hele hovedstaden. Vi tilbyder både familieaktiviteter for børn i alle aldre og workshops kun for børn. Eller aktiviteter kun for voksne. I anledningen af ferien præsenterer vi også nye ugekurser, der dykker ned i f.eks. et kreativt fag eller hjælper dig til at koble af fra hverdagens travlhed.

Er dit barn klar på at danse igennem eller programmere sit eget spil? Er du klar til at tage hele familien med i køkkenet, eller skal I hellere være kreative bag lærredet? Eller har du brug for tid til dig selv med plads til både fordybelse og nye udfordringer?

Aktiviteter for de unge

Er dit barn klar til at udforske nye interesser og blive inspireret? Vores vinterferiekurser for børn og unge tilbyder alt fra dans og programmering til kreative workshops, der giver dem mulighed for at udtrykke sig og have det sjovt.

Familiehygge og sammenhold

Skab uforglemmelige minder sammen som familie med vores spændende aktiviteter og kurser designet til at bringe jer tættere sammen. Gå på opdagelse i køkkenet med vores madlavningskurser eller udfold jeres kreative sider med maleri- og tegnekurser.

Tid til selvforkælelse og udvikling

Find balance i hverdagen og prioriter tid til dig selv med vores kurser, der er skræddersyet til voksne. Uanset om du ønsker at dykke ned i et kreativt fag, fordybe dig i mindfulness eller lære nye færdigheder, har vi kurset, der passer til dine behov.

Vi lægger løbende nye kurser på, så hold øje med siden!