Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Akvarel hos FOF København

Voksne

Kurser for voksne i vinterferien

Oplevelser i vinterferien – tid til fordybelse og at lære noget nyt!

Har du lyst til at lære noget nyt i vinterferien? Trænger du til at koble af? Og vil du gerne møde andre, der også har sat tiden af til hygge og ny viden?

Vinterferien hos FOF København byder på masser af lærerige aktiviteter i København. I anledningen af ferien præsenterer vi korte kurser for voksne, hvor du f.eks. kan dykke ned i et kreativt fag, sætte musikken i fokus eller arbejde med afspænding og nærvær gennem yoga. Der er rig mulighed for at lære nyt, få lidt selvforkælelse og tid til samvær.

Vi lægger løbende nye kurser på, så hold øje med siden.

Musikalske mesterværker

Dyk ned i verdenen af sang og musik med vores kurser, der sætter fokus på sangteknik og musikalsk udtryk.

Kulinariske eventyr

Udforsk nye smagsoplevelser med vores madkurser, der tager dig med på en rejse gennem det kinesiske køkken og oplev bælgfrugternes alsidighed og japansk cuisine.

Kreativ udfoldelse

Find inspiration og lad din kreativitet blomstre med vores kurser i smykkefremstilling, kunstfotografering og mangfoldigt maleri, der giver dig mulighed for en intens fordybelse i kunstnerisk udtryk.

Forfin dine kunstneriske evner

Gør dine tegnekundskaber til nye højder med vores intensive ugekursus, hvor du får en solid introduktion til tegningens grundlæggende teknikker og mulighed for at udforske dit eget personlige udtryk. Tag din passion for smykkedesign til næste niveau med vores kursus i smykkefremstilling og støbning, hvor du lærer avancerede teknikker til at skabe unikke smykker.

Rundvisninger og ture i København

Oplev København i et helt nyt lys med vores rundvisning på Copenhagen Light Festival, der tager dig med på en magisk rejse gennem byens oplyste gader og pladser.

Tilmelding til vores kurser i vinterferien

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Hvis der er flere end tre kurser i båndet, kan du se dem ved at klikke eller swipe mod højre.