Skip to content
Anti inflammatorisk kost – FOF København

Anti-inflammatorisk kost – kom godt i gang!

Anti-inflammatorisk kost – Sådan kommer du i gang!

Drømmer du om spise dig til øget robusthed og et immunforsvar i topform, så er anti-inflammatorisk kost det perfekte værktøj. Men hvordan griber du det bedst an; på en nem og effektiv måde, der heller ikke slår bunden ud af sparegrisen? Og hvad vil det egentlig sige at spise anti-inflammatorisk, og hvorfor er det overhovedet en god idé, hvis du døjer med gigt, hjertekarsygdomme, skader eller "blot" ønsker at leve et sundt og energifyldt liv?

Det får du svaret på i foredraget, hvor ernæringsekspert Martin Kreutzer, der er forfatter til en stribe bestsellere om anti-inflammatorisk kost, klæder dig på til at komme godt i gang – og komme videre.

Foredraget byder på en fin balance mellem videnskabelige forklaringer og konkrete råd og giver dig frem for alt redskaber til, på den simpleste og mest effektive måde, at implementere den anti-inflammatoriske kost i din hverdag. Du får også praktiske råd til, hvordan du sammensætter kosten dag for dag, gør indkøb og tilberedning nemt for dig selv, og hvordan du afkoder, om en given madvare er medspiller eller modstander på din anti-inflammatoriske rejse.

Glæd dig til at få punkteret diverse myter på området, at modtage konkrete råd, der kan omsættes med det samme og til at få et gevaldigt skud motivation med hjem!

Publikum til foredrag ved FOF København

FOREDRAG OG DEBAT

Se alle aktuelle foredrag