Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Martin Kreutzer holder foredrag hos FOF København

Anti-inflammatorisk kost – kom godt i gang!

Anti-inflammatorisk kost er på alles læber. Men hvad vil det egentlig sige at spise anti-inflammatorisk, og hvorfor er det overhovedet en god idé, hvis du døjer med gigt, hjertekarsygdomme, skader eller »blot« ønsker at leve et sundt og energifyldt liv?

Med afsæt i sine bestsellere om emnet – »Den store antiinflammatoriske kostguide«, »Velsmurt« og senest »Anti-inflammatorisk topform på fire uger« – løfter ernæringsekspert Martin Kreutzer sløret for, hvordan du lettest implementerer anti-inflammatorisk kost i hverdagen.

Foredraget byder på en fin balance mellem videnskabelige forklaringer og konkrete råd og giver dig frem for alt redskaber til, på den simpleste og mest effektive måde, at implementere den anti-inflammatoriske kost i din hverdag. Du får også praktiske råd til, hvordan du sammensætter kosten dag for dag, gør indkøb og tilberedning nemt for dig selv, og hvordan du afkoder, om en given madvare er medspiller eller modstander på din anti-inflammatoriske rejse.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 23.02.2023 19:00-21:00 Gentofte Hovedbibliotek Martin Kreutzer
Foredragsholder

Martin Kreutzer

Ernæringsekspert Martin Kreutzer hører til landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder styrkende ernæring og livsstil. Både i rollen som foredragsholder, forfatter (bl.a. til bestselleren »Den store antiinflammatoriske kostguide« og »Velsmurt – spis dig fra gigt, skader og andre plager i dine led«) og som personlig ernæringsvejleder, kobler han som gammel "rotte" i faget sin store viden fra den naturvidenskabelige forskningsverden med sine erfaringer fra den succesfulde vejledning af tusindvis af klienter.

Se Martin Kreutzers online foredrag om antiinflammatorisk kost i karantænetider: Martin Kreutzer – Antiinflammatorisk kost