Skip to content
Foredrag med Ulla Hinge Thomsen hos FOF København

Din sårbarhed gør dig stærk

Din sårbarhed gør dig stærk

Hvad har kærlighed, virkelyst og nærvær tilfælles? Sårbarhed. Vi kan ikke stille os frem i verden, vove noget, elske nogen, glæde os eller prøve noget nyt uden at turde være sårbare.

At være sårbar kan vi til gengæld ikke så godt lide. For det betyder, at vi kan såres. Men hvis vi omfavner vores sårbarhed og endda deler den med andre, så får vi flere muligheder, bliver mere frie. Mere stærke. Ikke som et quick fix, men ved hele tiden at øve os, fejle og øve os mere.

Amerikanske Brené Brown gjorde sårbarheden hip med sin TED TALK »Sårbarhedens styrke« (»The Power of Vulnerability«) i 2011, der nu har over 52 mio. visninger. Denne aften giver Ulla Hinge Thomsen en dansk vinkel på emnet – med danske eksperter, danske cases og historier fra sit eget liv. Vi skal ind på emner som skam, selvværd og perfektionisme – derhjemme, på arbejdet og i kærlighedslivet. Alt sammen for at få en dybere forståelse af sammenhængen mellem sårbarhed og styrke og forskellige værktøjer til at sætte ord på vores sårbarhed.