Skip to content
Mikkel Braginsky og Daisy Løvendahl holder foredrag hos FOF København

Løft dig selv og dit forhold til nye højder

Løft dig selv og dit forhold til nye højder

Hvordan går det med det manden og kvindens roller i det moderne forhold? Hvad skal der egentligt til for at sikre, at relationen forbliver relevant for jer begge to? Hvordan bliver man endnu bedre til de nødvendige samtaler i parforholdet? Og hvorfor er kritik så vigtigt for relationen? Og hvad er det lige, man skal forstå om hinanden?

Disse og mange flere er nogle af spørgsmålene, som parterapeut og forfatter Daisy Løvendahl og mandecoach, forfatter og podcastvært på HANKØN Mikkel Braginsky giver svar på.

Daisy og Mikkel ser på, hvilke udfordringer parforholdet generelt står overfor i en tid, hvor skilsmisseraten ligger på næsten 50 %. Hvordan manden og kvindens identiteter er ved at ændre sig positivt – nu hvor mange af de klassiske ansvarsområder for kønnene langsomt bliver udvisket. Hvad der er vigtigt at forstå på forskellen mellem manden og kvinden, og hvad man skal være opmærksom på ved hinanden.

Der vil også blive givet håndterbare værktøjer, som du selv kan arbejde videre med for at blive mere bevidst om dig selv og din rolle i relationen. Hvordan man som par kan begynde at få endnu bedre samtaler med hinanden – også når det kommer til konflikten – og dermed styrke relationen.

Foredraget er for alle – par eller singler – der vil gå mere bevidst ind i deres nuværende eller næste forhold.