Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Foredrag med Frederikke Strand hos FOF København

Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus

Mænd og kvinder kommer fra hver sin planet!

Psykologen John Gray har sagt, at mænd og kvinder kommer fra hver sin planet, og når vi kigger på de to køns typiske handlemønstre, så er det også det billede, der tegner sig. Mænd kommer ofte med løsninger og underkender følelser, når kvinder har brug for forståelse. Kvinder kommer til gengæld ofte uopfordret med gode råd, når mænd vil klare ærterne selv.

I vores samfund i dag har vi et højt stressniveau, og det det belaster også parforholdet. Vi kan derfor reagere uhensigtsmæssigt, når vi tror, at vores partner er skyld i vores problemer, for det er i høj grad vores egen manglende evne til at håndtere stress, vi må se på. Kvinder og mænd håndterer stress forskelligt, bl.a. fordi der er hormonelle forskelle på, hvad der reducerer stress og genopbygger energien hos de to køn, og det kan medføre konflikter.

Under et skænderi vil kvinden som regel tale om problemerne, mens manden vil handle her og nu. I den situation synes manden, at kvinden er alt for følelsesladet, urimelig og krævende, mens kvinde synes, at manden er arrogant, rethaverisk og ukærlig. Og så kommer vi hurtigt til at skændes om den måde, vi har konflikter på!

Frederikke Strand, coach og forfatter, vil til dette foredrag vise, hvordan du kan blive klogere på dig selv og det modsatte køn.

Du får fem konkrete værktøjer:

  • Lær at forstå forskellen på mænd og kvinder.
  • Hør hvordan mænd og kvinder håndter stress forskelligt.
  • Hør hvordan du kan reducer stress hos dig selv.
  • Hør hvordan man får point hos mænd og kvinder.
  • Hør hvordan du bedst støtter det modsatte køn i en stresset dagligdag.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 01.02.2023 19:00-21:00 Gentofte Hovedbibliotek Frederikke Strand
Underviser

Frederikke Strand