Skip to content

Der er i øjeblikket forsinkelse på bekræftelsesmail efter køb på op til 12 timer. Har du kontaktet os via mail? Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og senest inden 3 hverdage.

Foredrag med Katrine Tiedt hos FOF København

Kom du?

Kom du?

Hvorfor får to ud af tre heteroseksuelle kvinder ikke orgasme under sex? Hvad er en orgasme? Hvilken betydning har nervesystemet for menneskers seksuelle nydelse? Og kan det virkelig passe, at menneskeheden var på månen, før vi fandt klitoris?

Med humor, indblik og baseret på research undersøger vi i dette foredrag fakta og myter om køn og seksualitet. Alle er velkomne – det bliver hverken pinligt eller pirrende – men sjovt. Fokus er på kvinders seksualitet, facts, fakta og oplysning.

Igennem viden, den nyeste forskning og med humor prøver vi at nærme os et emne, mange sjældent taler om. Orgasmer og sex! Der vil være oplæsning fra »Orgasmebogen«, som er en tegneserie af Kristine Tiedt, der via fakta, fiktion og satire behandler emnet seksualitet og køn ud fra et historisk, kropsligt og psykologisk perspektiv.

FOREDRAG OG DEBAT

Se alle aktuelle foredrag