Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Foredrag med Katrine Tiedt hos FOF København

Kom du? – om kvindelig seksualitet

Hvorfor får to ud af tre heteroseksuelle kvinder ikke orgasme under sex? Hvad er en orgasme? Hvilken betydning har nervesystemet for menneskers seksuelle nydelse? Og kan det virkelig passe, at menneskeheden var på månen, før vi fandt klitoris?

Med humor, indblik og baseret på research undersøger vi i dette foredrag fakta og myter om køn og seksualitet. Alle er velkomne – det bliver hverken pinligt eller pirrende – men sjovt. Fokus er på kvinders seksualitet, facts, fakta og oplysning.

Igennem viden, den nyeste forskning og med humor prøver vi at nærme os et emne, mange sjældent taler om. Orgasmer og sex! Der vil være oplæsning fra »Orgasmebogen«, som er en tegneserie af Kristine Tiedt, der via fakta, fiktion og satire behandler emnet seksualitet og køn ud fra et historisk, kropsligt og psykologisk perspektiv.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 23.03.2023 19:00-21:00 KBH V, Humletorvet Kristine Tiedt
Kristine Tiedt underviser hos FOF København
Underviser

Kristine Tiedt

Uddannelse: Tegneserietegner med en bachelor i dansk, samt film- og medievidenskab og en kandidatgrad i digital design og kommunikation. Har også gået et år på Serieskolan i Malmø.

Andre faglige kvalifikationer: Som tegneserietegner har jeg været med i en række antologier, laver zines og har lavet "Orgasmebogen", som udkom på Gyldendal i 2020. Jeg arbejder freelance med undervisning, illustration og tegneserier. Som underviser går jeg op i at få den enkelte kursist til at føle sig godt tilpas, inspirere og udvikle. Jeg tilpasser undervisningen til den enkelte og tager udgangspunkt i, hvad folk gerne vil lære mere om. Jeg plejer at lave det, så der er en blanding af små øvelser med inspiration og kreative input, samt tid til at arbejde på egne ting og individuel feedback for dem som gerne vil det.