Skip to content
Foredrag med Nanna Ewald Stigel hos FOF København

Dit hemmelige våben – guide til din kvindelige cyklus

Hvad hvis din menstruationscyklus kunne blive din medspiller frem for modspiller, ja, ligefrem et hemmeligt våben til at skabe ro i din hverdag og skærpe din handlekraft?

De fleste kvinder kender til at have det forskelligt i løbet af deres menstruationscyklus. Alligevel forholder mange kvinder sig kun til kroppens signaler, når de har gener som smerter og humørsvingninger – og de oplever deres cyklus som et benspænd i hverdagen.

Nanna Ewald Stigel er ernæringsterapeut med speciale i fertilitet, menstruationscyklus og hormonelle ubalancer. Til dette foredrag hjælper hun dig med at forstå din kvindelige biologi som en force, en vej til at skabe balance i din hverdag; få mere energi; opleve større nydelse og få indsigt i, hvornår kroppen kan styrke din handlekraft og kreativitet.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 10.11.2022 19:00-21:00 KBH V, Humletorvet Nanna Ewald Stiegel
Foredragsholder

Nanna Ewald Stiegel

Nanna Ewald Stigel er cand.mag. og ernæringsterapeut med speciale i fertilitet, menstruationscyklus og hormonelle ubalancer. Nanna har sammen med Laila Tórsheim skrevet bogen »Dit hemmelige våben – guide til din kvindelige cyklus«, og hun er desuden forfatter til bogen »Bliv gravid – sådan styrker du din fertilitet«.

Læs mere på nannastigel.dk og cyklusinstituttet.dk