Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Foredrag med Nanna Ewald Stigel hos FOF København

Dit hemmelige våben – guide til din kvindelige cyklus

Hvad hvis din menstruationscyklus kunne blive din medspiller frem for modspiller, ja, ligefrem et hemmeligt våben til at skabe ro i din hverdag og skærpe din handlekraft?

De fleste kvinder kender til at have det forskelligt i løbet af deres menstruationscyklus. Alligevel forholder mange kvinder sig kun til kroppens signaler, når de har gener som smerter og humørsvingninger – og de oplever deres cyklus som et benspænd i hverdagen.

Nanna Ewald Stigel er ernæringsterapeut med speciale i fertilitet, menstruationscyklus og hormonelle ubalancer. Til dette foredrag hjælper hun dig med at forstå din kvindelige biologi som en force, en vej til at skabe balance i din hverdag; få mere energi; opleve større nydelse og få indsigt i, hvornår kroppen kan styrke din handlekraft og kreativitet.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 30.03.2023 19:00-21:00 KBH V, Humletorvet Nanna Ewald Stiegel
Foredragsholder

Nanna Ewald Stiegel

Nanna Ewald Stigel er cand.mag. og ernæringsterapeut med speciale i fertilitet, menstruationscyklus og hormonelle ubalancer. Nanna har sammen med Laila Tórsheim skrevet bogen »Dit hemmelige våben – guide til din kvindelige cyklus«, og hun er desuden forfatter til bogen »Bliv gravid – sådan styrker du din fertilitet«.

Læs mere på nannastigel.dk og cyklusinstituttet.dk