Skip to content
Foredrag med Simon Krohn hos FOF København

Liv og luft

Du trækker vejret cirka 17.000 gange om dagen, og hver eneste vejrtrækning påvirker dit sind. Hvis du trækker vejret uharmonisk, skaber det uro indeni, og denne uro gør vejrtrækningen anspændt. Du kan med andre ord blive fanget i en ond cirkel, hvor vejrtrækningen fastlåser dig i en ubehagelig tilstand.

I 2.500 år har de indiske yogier været bevidste om denne sammenhæng, og de indså hurtigt, at det er umuligt at opnå indre ro og frihed, så længe vejrtrækningen var anspændt. Derfor udviklede de en række teknikker, der har til formål at skabe fred indeni og hjælpe vejrtrækningen til at flyde frit.

I dette underholdende foredrag forklarer Simon Krohn, hvorfor vejrtrækningen er essentiel, hvis du ønsker at skabe fred og harmoni i sindet og få mere energi i kroppen. I løbet af foredraget deler han sine bedste teknikker.

Simon Krohns nye bog »Liv og luft – træk vejret frit med yogaens teknikker« udkom i 2021.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 13.10.2022 19:00-21:00 KU.BE Simon Krohn
Foredragsholder

Simon Krohn

Simon Krohn (f. 1975) er uddannet yogalærer og bor på Nørrebro i København. Som den første i landet blev han certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. Han har undervist yoga, meditation og vejrtrækning i mere end 20 år og er en landets mest efterspurgte yogalærere. Han er forfatter til den anmelderroste bog »Nærmere noget«. Hans nye bog »Liv og luft« udkommer i august 2021. Læs mere om Simon på mindyourself.dk.