Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at rette skønhedsfejl og tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura, bedes du kontakte os.

adm@fofkbh.dk
Debat om Kina i Fahads Forsamlingshus

Kina - hvad nu?

Kina er for mange et fjernt og fremmed land. Men det store land griber mere og mere ind i vores verden.

 

Covid-19, Hongkong, Tiktok, cyber-spionage, interneringslejre. Når Kina kaprer nyhedsoverskrifterne, er de ofte urovækkende. Men hvad ved vi overhovedet om Kina og den kinesiske befolkning? Og hvad er det for værdier, vi selv kæmper for? Hvor skal vi være på vagt, og hvor kan vi blive klogere, hvis vi lytter? 

 

Denne eftermiddag har vi inviteret en række eksperter til en debat om verdens folkerigeste land og næststørste økonomi – fra stormagtspolitik over konfucianisme, kultur og hverdagsliv i en autoritær stat til en debat om, hvilken fremtid der venter os.  

 

Kom med i et moderne forsamlingshus, hvor du får mulighed for at deltage i debatten og for at se dine egne blinde vinkler i øjnene. 

 

Om talerne 

  • Mette Holm, journalist og forfatter, har beskæftiget sig med Kina i over 40 år og har skrevet en række bøger om Kina 
  • Sigrid Johannesen, dramatiker og instruktør på Sort/Hvid, har bl.a. lavet teaterforestillingen “Made in China” (2020), der er baseret på hendes rejse til Kina og møde med det kinesiske kommunistparti
  • Mai Corlin, ph.d. i Kinastudier med speciale i visuel kultur
  • Casper Wichmann, leder af Think China på Københavns Universitet, cand.mag. i Kinastudier med speciale i digitale platforme i Kina

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 25.10.2020 13:00-15:00 Teater Grob Fahad Saeed
Oplev Fahad Saeed hos FOF København
Vært

Fahad Saeed

Fahad Saeed har de seneste 13 år arbejdet med mangfoldighed og diversitet. Bl.a. som projektchef i Mino Danmark og som medstifter af foreningen Sabaah.

Som vært på Fahads Forsamlingshus vil han lede os gennem kritisk debat, belyse ny viden og give plads til diskussion, undren og holdninger fra publikum.