Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Brug hjernen optimalt – foredrag hos FOF København

Brug hjernen optimalt

Måske har du hørt det før? Det er nemlig en udbredt myte, at din hjerne begynder at forfalde i slutningen af tyverne, hvorefter det går ned af bakke. Nu viser den nyeste forskning, at du kan gøre noget ved det! Din hjerne kan nemlig trænes og formes som en muskel – og jo mere du bruger hjernen, jo bedre bliver den.

Gennem undersøgelser har man fundet ud af, at mange mennesker kun bruger en mindre del af hjernens kapacitet, og dette er enkelt at forbedre. Ved at træne hjernen, kan du styrke dens funktioner – f.eks. koncentration, fokus og nærvær.

Til dette lærerige foredrag får du muligheden for at høre, hvordan du holder dig skarp og øger din mentale kapacitet. Du vil lære at træne din hjerne, at få hjernen til at hvile og ikke mindst at opnå kontrol over din hjerne, hvis ubevidste processer ofte styrer dig, mere end du tror. Du får desuden teknikker til at huske navne, koder, gloser m.m.

Foredraget er for dig, som gerne vil have inspiration til at træne og forbedre din hjerne hele livet – så kom og lær, hvordan!

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 23.09.2024 18:00-21:00 Frederiksberg Hovedbibliotek Heidi Schønberg
Foredrag og debat hos FOF København
Foredragsholder

Heidi Schønberg

Uddannelse: Jeg er cand.phil. fra Københavns Universitet med overbygning i kommunikation og medier. Dertil er jeg uddannet i anatomi og bevægelseslære med fokus på stress og indlæring, smerteterapi og kostvejledning.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg driver en foredrags- og kursusvirksomhed, hvor jeg holder fokus på den personlige udvikling, lederskab, trivsel og kommunikation for grupper såvel som enkeltpersoner. Min vision er at øge menneskers selvtillid og evner, gøre mennesker i stand til at sprede en positiv ånd og hjælpe mennesker med at sætte mål og udvikle deres kreativitet.

Undervisererfaring: Jeg har undervist siden 1994 og fungeret som coach i erhvervslivet og for private personer siden 1997.

Andet: Min undervisning bygger på respekt og hensyntagen til den enkeltes behov, grænser og fysiske tilstand. Specielt arbejder jeg med stresshåndtering, personlig udvikling, samarbejdsprocesser samt trivsel og sundhed på arbejdspladsen.