Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.

Talk og debat: Social arv og vold i kunsten – CPH STAGE

Vi er stolte over igen i år at samarbejde med Danmarks største scenekunstfestival CPH STAGE om tre debatarrangementer, hvor underliggende og relaterede temaer fra tre forestillinger perspektiveres af kunstnerne bag. Oplev kunstner Kim Richard Adler Mejdahl og forfatter Christina Hagen i samtale om at være vokset op i voldelige dynamikker – og om, hvordan de hver især fortolker det i deres kunstneriske praksisser.

Panelet


Kim Richard Adler Majdahl.

Kim Richard Adler Mejdahl er aktuel med forestillingen FRISKBATE på Sort/Hvid Teater. Forestillingen er en musikalsk installation, der kunstnerisk bearbejder erfaringer med at være homoseksuel i en vestsjællandsk provins og vokse op med en alkoholiseret og voldelig far.


Christina Hagen. Foto: Chrysa Paraskeva.

Christina Hagen har senest udgivet POW POW POW; pistoldigte om vold mellem børn og voksne, mellem elskende og fremmede, mellem molboer og normale mennesker. På dagen er der bogsalg med 20 % rabat og signering med Christina Hagen.

Moderator


Amalie Langballe. Foto: Philip Rosenthal.

Samtalen modereres af journalist og forfatter Amalie Langballe.

Værd at vide

Billetten inkluderer også entré til Gammel Strands kommende udstilling med Christina Quarles, der åbner 7. juni. Entréen kan indløses i hele udstillingsperioden 7. juni – 8. august. Læs mere om de kommende udstillinger her.

Arrangementet er skabt i samarbejde mellem CPH STAGE, Gammel Strand, FOF København, SORT/HVID og Gyldendal.

CPH Stage

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 30.05.2024 16:30-17:15 Gammel Strand Flere foredragsholdere

Flere foredragsholdere