Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Den indre stopklods foredrag FOF København

Den indre stopklods

Modsat hvad flertallet tror, så bliver vi markant mere effektive, når vi dropper alle ambitioner om at præstere.

Vi er som mennesker udstyret med et intellekt, der er virkelig godt til at sætte mål og lægge planer. Men vores intellekt er også genialt til:

  1. At se forhindringer og potentielle farer.
  2. At bekymre sig og give op.
  3. Selvkritik og bebrejdelse.
  4. At holde rigidt fast i noget, selvom det ikke føles rigtigt.
  5. Og til at være alle andre steder end i nuet.

Derfor ender vi ofte med at være vores egen største stopklods. Ved en øget bevidsthed om denne stopklods-tendens og en skelnen mellem intellekt og visdom kan vi løsrive os fra den, og dermed får vi frigivet en masse ressourcer.

Når vi ikke lytter til intellektets mange velmenende ”råd”, vil vi meget bedre kunne mærke os selv og arbejde i overensstemmelse med vores visdom og givne energiniveau.

Om foredraget

Til foredraget lærer du at kende forskel på intellekt og visdom, så du kan lægge afstand til dit egos bekymringer. Vi ser på, hvordan du kan blive bedre til at spotte ikke-hjælpsomme tanker, at opdage når du bliver fanget i intellektet, og hvordan du slipper fri.

Du lærer, hvordan du kan bruge dine ressourcer meget mere effektivt. F.eks. ved at være til stede i nuet og ”go with the flow”, hvor du stoler på din mavefornemmelse og følger den naturlige rytme i dit drive i stedet for at knokle, mase og presse dig selv frem, når det ikke er der.

Vi ser også på, hvordan pauser kan hjælpe dig, for det er ofte her, magien sker. Du lærer, hvad en pause er, hvorfor du skal sætte pris på den, og hvad du kan bruge den til.

Glæd dig til et foredrag, hvor du får en masse værktøjer til at arbejde med dig selv.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 20.11.2024 18:30-20:00 KBH V, Humletorvet Sara Spangsberg
Underviser

Sara Spangsberg

Sara er autoriseret psykolog med privat praksis på Vesterbro i København. Hun er kendt fra sine to podcast: »Dramadronningen på 1.« og »Sara og de 3P’er« og fra sin bog »En ny vej i livet - fra overtænkning til visdom«.

Sara arbejder ud fra 'inside-out forståelsen' (også kaldet De Tre Principper - eller blot 3P), og hun brænder for at formidle denne forståelse til andre. Derfor holder hun også både foredrag og kurser samt arrangerer 3P-events – udover sine klient samtaler.

Kendetegnende for alt hvad Sara laver – om det er en individuel samtale eller et foredrag for en stor virksomhed – er, at hun har en stor portion viden, humor og selvironi samt en smittende let tilgang til livet – selv når det driller.