Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Debat hos FOF København - derfor bor danskerne som vi gør

Derfor bor vi danskere, som vi gør

Vi danskere elsker at se bolig- og livstilsprogrammer, læse boligmagasiner og finde inspiration til boligen på nettet. Vi er i det hele taget dybt optaget af arkitektur, indretning, ombygning, forbedring, køb/salg og ikke mindst, hvordan vi kan bo mere bæredygtigt.

 

Nu får du muligheden for at møde livsstilseksperten Anne Glad (kendt fra DR's »Kender du typen?«) og formidlingschefen fra Videncentret Bolius, Kristine Virén (kendt fra DR's »Hammerslag«) til en inspirerende samtale om historien bag vores boliger, boligindretningens historie og de skiftende trends.

Disse to anerkendte eksperter vil diskutere arkitektoniske tendenser, indretning, udvikling over tid og funktion. Sammen vil Anne og Kristine muligvis finde svaret på, hvorfor vi danskere indretter vores hjem, som vi gør. Samtalen mellem to af Danmarks absolut mest markante profiler og fageksperter bliver utvivlsomt både nørdet og underholdende. Du kan som publikum naturligvis blande dig i debatten og stille spørgsmål.

Dette arrangement markerer begyndelsen på et nyt samarbejde mellem FOF København og Videncentret Bolius, hvor målet er at formidle og inspirere til et bedre og mere bæredygtigt liv i vores boliger.


Kristine Virén.

Kristine Virén er arkitekt, formidlingschef i Videncentret Bolius og kendt fra TV som en af de faste eksperter i »Hammerslag« (DR1). Hun er stærkt optaget af – og kan tale i timevis om – hvor stor betydning vores boliger har for, hvor godt vi alle sammen går og har det. Og så har hun et godt blik for, hvordan vi kan leve og bo mere bæredygtigt.

 

Anne Glad
Anne Glad. Foto: Les Kaner.

Siden 2010 har Anne Glad optrådt som livsstilsekspert i det populære DR1-format »Kender du typen?« og de senere par på DR P1 med »Du kender typen«. Hendes interesse for danskernes livsstil og forbrug stammer fra en lang karriere i reklamebranchen, men faktisk var hendes oprindelig afsæt en cand.mag. i nordisk litteratur og medievidenskab. I dag arbejder hun med foredrag, podcast, tv og som skribent.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 19.02.2024 19:00-21:00 KU.BE Flere foredragsholdere

Flere foredragsholdere


Måske du også er interesseret i...

FOF København har hvert år over 200 foredrag, debatter, talks og koncerter i hele hovedstadsområdet. Emnerne varierer fra højaktuelle politiske debatter, kunstneriske øjenåbnere og naturvidenskabelige landvindinger til personlige historier. Foredragsholderne er altid engagerede og dygtige formidlere.

Hvis du er nysgerrig på vores udbud af kurser, workshops og holdtræning, så er der også rig mulighed for at finde noget, der passer dig. Hver år har vi tusindvis af muligheder at vælge mellem, hvor du kan dygtiggøre dig inden for lige det felt, du er interesseret i. Opdyrk en gammel hobby, lær en ny, kom i form eller find noget at gå til sammen med dem, du holder af. Vi udbyder f.eks. hold i musik, madlavning, motion, it, kommunikation, sprog og kreative kurser. Vores udbud er for alle aldre og livssituationer, så du nemt finder det, der passer dig – uanset om du leder efter hold under din barsel, i dit seniorliv eller noget helt tredje.

Gør som 45.000 andre: Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende besked om nye hold, konkurrencer og gratis artikler, opskrifter og undervisernes bedste tips og tricks.