Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.

Dig og mig – og indre ro

Forestil dig, at hvad der sker i din hverdag, og hvordan dine nærmeste opfører sig, ikke behøver have nogen som helst betydning for din daglige trivsel og livsglæde. Forestil dig, at arbejdsglæde absolut intet har at gøre med dit arbejde. Forestil dig, at du intet – absolut intet – mangler for at være tilfreds og opnå indre ro. Det lyder helt vanvittigt, ikke?

Dette faktabaserede foredrag vil hjælpe dig til at se, at det faktisk slet ikke er så tosset, som det lyder. Du vil blive peget i den rigtige retning mod indre ro og trivsel, som er uafhængig af alle mulige ydre faktorer. Du får en forståelse af dit personlige psykiske design, så du fremover nemmere vil kunne forholde dig til det og forstå de forskellige sindstilstande, som vi alle kan stå i. Ved at kende dem, kan du både se dem i dig selv, og se hvordan de påvirker andre. På den måde får du også et bedre indblik i dine reelle behov og ønsker, så du nemmere kan forholde dig til dem og fortælle om dem. Når du er bedre til at se, hvorfor andre agerer som de gør, vil du nemmere kunne tage det mindre personligt, og det vil hjælpe dig til at skabe mere velvære, mindre stress og mindre bekymring i din hverdag.

Foredraget giver dig værktøjer til:

  • At mærke, at ro og glæde altid er til rådighed.
  • At undgå at blive suget med ind i dine tankers støj.
  • At blive bedre til at være til stede i nuet.
  • At se glæden i de små ting.
  • At forstå betydningen af separate virkeligheder.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 18:30-20:00 KBH V, Humletorvet Sara Spangsberg
Underviser

Sara Spangsberg

Sara er autoriseret psykolog med privat praksis på Vesterbro i København. Hun er kendt fra sine to podcast: »Dramadronningen på 1.« og »Sara og de 3P’er« og fra sin bog »En ny vej i livet - fra overtænkning til visdom«.

Sara arbejder ud fra 'inside-out forståelsen' (også kaldet De Tre Principper - eller blot 3P), og hun brænder for at formidle denne forståelse til andre. Derfor holder hun også både foredrag og kurser samt arrangerer 3P-events – udover sine klient samtaler.

Kendetegnende for alt hvad Sara laver – om det er en individuel samtale eller et foredrag for en stor virksomhed – er, at hun har en stor portion viden, humor og selvironi samt en smittende let tilgang til livet – selv når det driller.