Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Emma Holten

Emma Holten: Underskud – hvad er vi værd?

Mange betragter økonomi som en objektiv videnskab, der altid har et godt svar på næsten ethvert spørgsmål. Men hvad, der er værdifuldt, og hvem der har adgang til det, har altid været til debat og burde stadig være det.

Til dette foredrag vil den kendte debattør og feministiske aktivist Emma Holten sætte spørgsmålstegn ved den måde, vi oftest får serveret samfundsøkonomisk viden.

Med afsæt i sin aktuelle bog »Underskud – værdien af omsorg« vil Emma Holten uddybe, hvordan det økonomiske systems historie har været præget af en blindhed for omsorgens betydning, fordi den er svær at opgøre i tal. Hver eneste time af vores liv er opgjort af økonomer som enten værdifuld eller ej, men hvad betyder det for, hvilket samfund vi ender med at få?

Feministisk økonomi stiller skarpt på de områder, der har været overset, og slår et slag for et mere omsorgsfuldt samfund i hjemmet, på arbejde og i politik.

Glæd dig til et foredrag, som giver nye indsigter i det eksisterende økonomiske system, og som vil angive nye retninger for en økonomi, hvor penge ikke er det eneste, der er udtryk for værdi.

Du får rig lejlighed til at stille spørgsmål og give din mening til kende.

Om Emma Holten

Emma Holten (født 1991) er cand.mag i moderne kultur og kulturformidling. Hun er foredragsholder og feministisk aktivist. Emma Holten har siden 2017 arbejdet med feministisk økonomi. Hendes første bog, »Underskud - om værdien af omsorg«, udkom i maj 2024 på Politikens Forlag.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 25.09.2024 19:00-21:00 KU.BE Emma Holten
Foredragsholder

Emma Holten