Skip to content
Portræt af underviser Helene Lykke Evers der er kunstformidler og museumsomviser

Kunsten at opleve kunst i virkeligheden

Elsker du at gå på kunstudstillinger? Men føler du, at du savner nogle redskaber til at få endnu mere ud af kunsten, du oplever på museet? Så er dette foredrag lige noget for dig.

Kunstformidler Helene Lykke Evers er en erfaren museumsgænger og storforbruger af kunst. Til dette foredrag deler hun ud af sine oplevelser på en levende, informativ og underholdende måde.

Du vil med garanti få spidset dine øjne og din opmærksomhed, så du fremover bliver endnu bedre rustet til at gå på kunstmuseum og opleve kunsten i virkeligheden.

Kom og få tips og tricks til, hvordan du kan få mere ud af at gå på kunstmuseum.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 17:00-19:00 Kulturhus Trommen, Hørsholm Helene Lykke Evers
Helene Lykke Evers underviser hos FOF
Underviser

Helene Lykke Evers

Helene er mag.art. i kunsthistorie og storforbruger af museale kunstoplevelser. Hun har i mere end 10 år arbejdet som formidler og underviser ved flere forskellige museer og folkeoplysningsskoler i hele landet.

Som kunstformidler er det vigtigt for hende, at deltagerne på hendes hold har mulighed for at opleve kunsten med egne øjne. Hun er både informativ, underholdende og spørgende i sin formidling, da kunsten for Helene først bliver levende, når den bliver set og italesat af den nysgerrige beskuer.