Skip to content

Tag styring over dine egne investeringer

Vil du blive bedre til at placere dine penge, være på forkant med markedet og have nogle af de 'skjulte' tips, som professionelle investorer benytter sig af? Glæd dig til et skræddersyet foredrag til dig, der har brug for inspiration og tips til at navigere i aktiemarkedet, hvor du bliver inspireret til at komme i gang!

Du vil på en let og forståelig måde få svar på følgende spørgsmål, der altid dukker op:

  • Hvordan kommer du i gang?
  • Hvordan sover du godt om natten som investor?
  • Hvordan lægger du en strategi, du kan følge?
  • Skal man kun investere, hvad man kan tåle og tabe?
  • Kan man undgå at tabe penge?
  • Kan investering gøres let, og kan du finde ud af det?
  • Hvor meget tid skal du bruge på det?
  • Hvordan bliver du en god/bedre investor?

Bliv en bedre investor med enkle værktøjer

Du får en introduktion til, hvordan du med hjælp af bl.a. teknisk analyse navigerer i markedet, og vi kommer ind på, hvordan du med en klar strategi og værktøjer undgår store tab, hvornår du skal være inde i markedet, og hvornår du skal være ude af markedet. En strategi, som du helt sikkert vil synes, er spændende, og som du selv kan bruge, når du investerer.

Alt dette understøttes af talrige eksempler, og du får mulighed for at stille alle de spørgsmål, du vil. Alt sammen i en letforståelig tone og på et plan, hvor alle kan være med.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 18:00-21:00 Kulturstation 3050 Uffe Dreiser
Underviser

Uffe Dreiser

Uffe Dreiser er en garvet herre i finansverdenen, udlært i Danske Bank og har arbejdet både nationalt og internationalt i nogle af verdens største finanscentre.

I de sidste godt 10 år har han været selvstændig finansiel rådgiver. Han er løbende på Børsen Play med kommentarer omkring aktiemarkedet og medvirkede sidste år i bogen Daytrader – Danmarks bedste børshandlere afslører deres strategier.

Uffe har et kæmpe kendskab til de finansielle markeder og deler her ud af sin viden omkring aktier og swing trading. Han vil blandt andet indføre dig i den tekniske analyse, han selv benytter, når han handler.