Skip to content
Niels Teglbjærg Clausen

Går din næste tur til Japan? Hør om Japans skjulte perler

Japanolog og journalist Niels Teglbjærg Clausen har beskæftiget mig med Japan i over 50 år. Han besøgte ”solens rige” første gang som ganske ung i 1971. Siden har han besøgt landet utallige gange. Nu kan du få del i Niels Teglbjærg Clausens omfattende viden og indsigt til dette inspirerende foredrag.

De senere år er Japan blevet et populært rejsemål for danskere. De fleste japanrejsende vælger ruten Tokyo-Kyoto-Hiroshima, hvor man kan se de mest kendte seværdigheder. Men Japan har meget, meget mere at byde på. F.eks. går mange glip af landets helt enestående natur.

Til dette foredrag har Niels Teglbjærg Clausen sammensat en helt særlig rejsemenu, hvor han dykker ned i otte afkroge i Japan, som sjældent besøges af udenlandske turister. Udover levende rejsebeskrivelser dykker han ned i stedernes bagvedliggende historie og kultur.

Dette foredrag er således ikke kun for dig, der drømmer om at se nye sider af Japan, men også til dig, der er nysgerrig på kejserrigets utrolige historie og fascinerende kultur.

Foredrag med Niels Teglbjærg Clausen - Går din næste tur til Japan? Hør om mere Japan til foredrag med Niels Teglbjærg Clausen
Foto: Niels Teglbjærg Clausen. Ginza-bydelen anno 1971 og Fuji Bjerget set fra Shinkansen.

Om Niels Teglbjærg Clausen

Niels Teglbjærg Clausen er journalist og blogger på siden japan-tips.dk. Han har tidligere været direktør i en japansk virksomhed, ligesom han har været ambassaderådgiver på den japanske ambassade. Ved siden af sit journalistiske arbejde er Niels en flittig foredragsholder.

Foredrag om Japans skjulte perler med Niels Teglbjærg Clausen
Foto: Niels Teglbjærg Clausen. Foredragsholder Niels Teglbjærg Clausen på japansk sprogskole.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 23.04.2024 19:00-21:00 Lyngby Idrætsby Niels Teglbjærg
Foredragsholder

Niels Teglbjærg