Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Tilfældets musik med Knud Romer og Kenneth Thordal

Tilfældets musik med Knud Romer og Kenneth Thordal

Forbered dig på en unik og uforglemmelig aften i KU.BEs Performancesal!

Med en håndfuld fortællinger og sange tager forfatter Knud Romer og musiker Kenneth Thordal dig med på rutsjebanetur i livets flippermaskine. Vi bliver skudt fra person til person, og nogle gange er det et lykketræf og andre gange sort uheld.

Men vi er kun til i kraft af hinanden – og fire håndtryk væk fra resten af verden. De mest usandsynlige møder forvandler den vilkårlige vrimmel af mennesker til mønstre og figurer, der pludselig giver mening som stjernebilleder på himlen.

»Tilfældets musik« er en aften om fortryllelsen i tilfældighedernes spil. Det er op til dig at gøre tilfældet muligt. Og husk: Ikke to aftener i selskab med Knud Romer og Kenneth Thordal er ens. Glæd dig derfor til en intens oplevelse, hvor selv ikke aftenens to hovedpersoner ved, hvor vi ender…

Om Knud Romer og Kenneth Thordal

Knud Romer er skønlitterær forfatter, foredragsholder, radiovært, skuespiller og flittig samfundsdebattør. Hans bøger har vundet et hav af priser – bl.a. De Gyldne Laurbær. I 2021 modtag han Hørups Debatpris for sin vilje og evne til at deltage i den offentlige samtale.

Kenneth Thordal er sanger, sangskriver og musiker. Han har udgivet en masse albummer og lavet endnu mere musikteater som f.eks. flere store forestillinger for Det Kongelige Teater. Han er desuden filmkomponist, landets mest brugte musicaloversætter samt klummeskribent i Politiken.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 03.11.2023 19:00-21:00 KU.BE Knud Romer
Foredragsholder

Knud Romer