Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Kvit smerterne

Kvit smerterne

Døjer du med daglige smerter som f.eks. hovedpine og nakkespændinger? Og vil du gerne komme dem til livs og få mere livsglæde? Så er det nu, du kan lære at komme smerterne til livs.

Hovedpine, nakke- og rygsmerter forpester dagligdagen for mange mennesker. Oftest skyldes smerter og ubehag, at du har fysiske spændinger eller blokeringer i dit nervesystem. Heldigvis findes der metoder til at komme smerterne til livs, så du kan bruge din energi på det, du gerne vil i stedet for at være tynget af dine smerter.

 

Vi udbyder to forskellige foredrag i denne serie:

Introduktion

Til dette foredrag vil du lære, hvordan du med få tricks kan fjerne gener og smerter i ryg, nakke, albue, lænd og andre steder i bevægeapparatet. Vi arbejder også med at fjerne stressfaktorer i din hverdag, så du vil få mere energi, falde i søvn på få minutter og vågne uden vækkeur næste morgen.

Gør noget godt for dig selv: Kom og hør, hvordan du kan blive smertefri! Se alle foredrag og tilmeld dig her.

 

Opfølgning

Har du tidligere deltaget i foredraget »Kvit smerterne«, så kom med til denne opfølgningsforedraget, hvor vi kigger på, hvordan det er gået siden sidst. .

Har værktøjerne virket? Hvor meget er dine smerter blevet reduceret siden sidst? Hvordan er det gået med hjemmearbejdet? Hvilke øvelser og teknikker har virket?

Du lærer også, hvordan du kan gå dig smertefri, hvad uens benlængde kan betyde for bl.a. nakkesmerter, og hvordan du arbejder med at fjerne stressfaktorer i din hverdag. Du vil få mere energi, falde i søvn på få minutter og vågne veludhvilet uden vækkeur næste morgen.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 25.09.2024 18:00-21:00 KBH V, Humletorvet Heidi Schønberg
Foredrag og debat hos FOF København
Foredragsholder

Heidi Schønberg

Uddannelse: Jeg er cand.phil. fra Københavns Universitet med overbygning i kommunikation og medier. Dertil er jeg uddannet i anatomi og bevægelseslære med fokus på stress og indlæring, smerteterapi og kostvejledning.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg driver en foredrags- og kursusvirksomhed, hvor jeg holder fokus på den personlige udvikling, lederskab, trivsel og kommunikation for grupper såvel som enkeltpersoner. Min vision er at øge menneskers selvtillid og evner, gøre mennesker i stand til at sprede en positiv ånd og hjælpe mennesker med at sætte mål og udvikle deres kreativitet.

Undervisererfaring: Jeg har undervist siden 1994 og fungeret som coach i erhvervslivet og for private personer siden 1997.

Andet: Min undervisning bygger på respekt og hensyntagen til den enkeltes behov, grænser og fysiske tilstand. Specielt arbejder jeg med stresshåndtering, personlig udvikling, samarbejdsprocesser samt trivsel og sundhed på arbejdspladsen.