Skip to content

Spot en løgner

Forfatter Peer Kaaes budskabet er klart: Der findes ikke gode løgnere, kun dårlige lyttere! Kom med på en spændende rejse, hvor du bl.a. hører om Statement Analysen skabt af CIA, som er det ultimative værktøj til at afsløre løgne.

Som Statement Analytiker guider Peer os igennem teknikken, som CIA og Den Israelske Efterretningstjeneste bruger til at afsløre løgn. Peer viser også analysen i aktion: Både i hverdagens små løgne og i store true-crime-sager som mordet på Olof Palme, John F. Kennedy og mysteriet om den forsvundne pige Maddie McCann.

Du får alle værktøjerne til at spotte bedrag ved blot at analysere de ord, som en løgner vælger, når Peer deler CIAs opdagelser af mønstre i løgnerens sprog gennem talrige eksempler. Foredraget tager afsæt i bestselleren »3 er løgnerens tal«. 


Peer Kaae.

Om Peer Kaae

Peer Kaae er forfatter, journalist og foredragsholder. Han har skrevet en lang række bøger i true crime-genren bl.a. bestsellerne »Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej« (2010) , »Tina og Basse« (2018) om de forsvundne spædbørn, »Maries morder« (2017) om Højbjergdrabet, »Den dømte mand« (2023) om Hafnia-sagen, »3 er løgnerens tal« (2023) og »Jagten på Stine Geislers morder« (2023).

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 23.04.2024 19:00-21:00 Gladsaxe Hovedbibliotek Peer Kaae
Foredragsholder

Peer Kaae