Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Spot en psykopat – foredrag ved FOF København

Spot en psykopat

Har du mødt en psykopat? Det har du sikkert, men du ved det måske ikke. Psykopater udgør ifølge forskning en lille del af befolkningen med en overrepræsentation af mænd. Måske har du hørt om berygtede psykopater som Ted Bundy eller Jack the Ripper, men det er vigtigt at forstå, at psykopati ikke kun findes i historiebøgerne eller på kriminelle dokumentarer – det er en virkelighed, der kan eksistere lige ved siden af os.

Der opstår ofte problemer, når et menneske kommer tæt på en psykopat. Psykopater er selvcentrerede, temperamentsfulde og er gode til at manipulere med andre. Dette kan forårsage, at de starter på at udnytte en tæt relation uden at føle skyld eller skam. Konsekvenserne kan være nedbrydende for den pårørende.

Til dette foredrag vil du høre mere om en psykopats karaktertræk og konsekvenser af psykopati.

Psykopater adskiller sig fra andre ved bl.a. følgende karakteristika:

  • Manglende empati, respekt og samvittighed overfor andre mennesker
  • At have tendenser til at lyve
  • Impulsiv adfærd
  • At bryde sociale normer og lovgivning

Kort og godt vil du lære, hvordan du kan genkende en psykopat.

Foredragsholder Heidi Schønberg er cand.phil. fra Københavns Universitet og derudover uddannet i anatomi og bevægelseslære med fokus på stress og indlæring, smerteterapi og kostvejledning.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 16.09.2024 18:00-21:00 KBH V, Humletorvet Heidi Schønberg
Foredrag og debat hos FOF København
Foredragsholder

Heidi Schønberg

Uddannelse: Jeg er cand.phil. fra Københavns Universitet med overbygning i kommunikation og medier. Dertil er jeg uddannet i anatomi og bevægelseslære med fokus på stress og indlæring, smerteterapi og kostvejledning.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg driver en foredrags- og kursusvirksomhed, hvor jeg holder fokus på den personlige udvikling, lederskab, trivsel og kommunikation for grupper såvel som enkeltpersoner. Min vision er at øge menneskers selvtillid og evner, gøre mennesker i stand til at sprede en positiv ånd og hjælpe mennesker med at sætte mål og udvikle deres kreativitet.

Undervisererfaring: Jeg har undervist siden 1994 og fungeret som coach i erhvervslivet og for private personer siden 1997.

Andet: Min undervisning bygger på respekt og hensyntagen til den enkeltes behov, grænser og fysiske tilstand. Specielt arbejder jeg med stresshåndtering, personlig udvikling, samarbejdsprocesser samt trivsel og sundhed på arbejdspladsen.