Skip to content
Prepping

Klar dig selv i tre døgn uden forsyninger

Ulykker og katastrofer kan gøre samfundet og dets normale hjælpefunktioner ustabile. Og måske får du ikke nogen advarsel først. På dette kursus får du et bud på, hvad du altid skal have i dit hjem, så du og din familie kan klare jer selv i tre døgn uden forsyninger udefra.

Hvad nu hvis...

I vores veludviklede samfund er vi vant til, at alle vores tekniske hjælpemidler gør vores dagligdag nem og bekvem. Men måske er vores afhængighed af teknikken og alle systemerne også vores svaghed? For hvad nu, hvis der pludselig opstår en nødsituation, hvor Dankort, strømforsyning og internet ikke fungerer? Hvad nu, hvis der ikke kommer vand ud af vandhanen, og der ikke er strøm i stikkontakten, og du ikke kan købe ind?

Når større dele af samfundet rammes, tager redningsberedskabet sig først og fremmest af vores kritiske samfundsfunktioner, så blandt andet sygehuse og plejehjem kan fungere. Imens skal du og din familie kunne klare jer selv i jeres bolig. Tænk også på naboen – og hvad der sker i dit område.

Hvis du kan undgå at belaste beredskabet, er du med til at sikre, at redningsberedskabets ressourcer bliver brugt, hvor der er mest brug for akut hjælp.

Dette kommer du til at lære om:

  • At tage vare på dig selv og familien, naboen og din bolig.
  • Om redningsberedskabet i bred forstand.
  • At forebygge, så ulykker og skader helt undgås.
  • At forberede, så du er klar.
  • Hvad du kan gøre.
  • Hvordan du udarbejder en tjekliste.

Om Thomas Pedersen

Thomas Pedersen har været ansat i forsvaret i fem år med tre udsendelser og været spejderleder i mange år hos KFUM. Han har desuden været ansat i beredskabet som brandmand og nødbehandler og har undervist i tretten år. Han er uddannet Pædagog og kandidat i pædagogik, far til fem børn og skabs-prepper selv.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 12.09.2024 18:00-20:30 FOF Huset, Ordrup Thomas Pedersen

Thomas Pedersen