Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at rette skønhedsfejl og tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online 1-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura, bedes du kontakte os.

adm@fofkbh.dk
Foredrag og debat hos FOF København

Det du ikke vil vide

Hvad vil det sige at høre til? Hvad må man sige, og hvad må man ikke sige? Hvad kan der ske, hvis man gør det alligevel? Og hvis vi skal have fortællingen om Danmark til at hænge sammen, hvad er det så for nogle spørgsmål, vi skal svare på i dag?

Denne aften tager forfatter Birgithe Kosovic os med ind i sin egen familiehistorie og tegner et danmarksbillede, som det ser ud for en dansk-jugoslavisk familie på Vestegnen i 80’erne. Det er en slægtsfortælling om to familier, som på hver deres måde er formet af Europas traumer. Måske er det en mislykket integrationshistorie. Måske er det fortællingen om en helt almindelig familie, hvor hemmeligheden blev sagt højt. Undervejs rejser hun de samme spørgsmål til sin familiehistorie, som også er en del af demokratidebatten, og lægger op til debat om, hvad det vil sige at høre til.

Birgithe Kosovic har netop udgivet dokumentarromanen »Det du ikke vil vide« (2020).

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 26.10.2020 19:30-21:30 Gentofte Hovedbibliotek Birgithe Kosovic
Foredragsholder

Birgithe Kosovic