Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at rette skønhedsfejl og tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura, bedes du kontakte os.

adm@fofkbh.dk
Foredrag og debat hos FOF København

Investér i livet

Foredraget afholdes flere gange – se alle datoer her

Drømmer du om en bedre økonomi, en enklere hverdag og en grønnere verden? Så kom til foredrag med forfatter og investor Pernille Wahlgren.

I en alder af kun 44 år kunne Pernille Wahlgren sige sit job op og leve af sine aktieafkast. Kombinationen af investeringer og et minimalistisk forbrug har givet hende stor økonomisk frihed.

Denne aften giver hun gode råd til, hvordan du kan komme i gang med at investere og samtidig få et enklere liv og bidrage til en grønnere verden. Husk papir og blyant, for der er lagt op til, at du går hjem med en plan til, hvordan du kan stå med 250.000 kr. om ti år.

Pernille Wahlgren mener, at aktier handler om fremtiden og om psykologi mere end at være hurtig til at regne. Hun er cand.mag. i etnologi og kunsthistorie, og hendes budskab er enkelt: Alle kan lære at investere, og det er lettere at investere end du tror. Hun har netop udgivet bogen »Investér i livet – køb aktier og bliv fri« (2020).

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 24.11.2020 16:45-18:45 Gladsaxe Hovedbibliotek Pernille Wahlgren
Foredragsholder

Pernille Wahlgren