Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Mød vores undervisere i sprog – FOF København

Åbn din verden – lær et sprog

Åbn din verden – lær et sprog

Gå til sprogundervisning hos FOF København og åbn din verden!

Vores sprogundervisning er til dig, der vil kunne begå dig på din næste ferie eller drømmer om at arbejde i en international virksomhed. Til dig, der vil lære at tale din kærestes modersmål. Og til dig, der drømmer om at bo i et andet land.

I denne video kan du møde nogle af vores mange sprogundervisere. De er specialiseret i 20 forskellige sprog, og de underviser på mange forskellige niveauer – fra begynderkurser til hold, hvor der kun tales på fremmedsprog. Du finder med garanti et hold, der passer til dig, dine behov og dine drømme.

Prøv f.eks. japansk, tysk, hindi, italiensk, kinesisk, græsk, svensk, ukrainsk, spansk, fransk eller arabisk. Se alle vores sproghold her.

Du kan deltage på vores kurser i København, på Frederiksberg, i Hellerup, i Holte, i Lyngby, på Amager og i Gladsaxe.

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Tak til Atsuko Bertelsen, Achim Müller, Laura Majbritt Riisgaard , Brunella Lombardi, Kaare Fredborg, Eugenia Kyriakopoulou, Helene Kongerslev, Natalia Hansen, Gilberto Ludvigsen, Philippe Puisais og Darin Hansen for at medvirke i videoen.

SPROG

Se alle sprogkurser her