Skip to content
foto af publikum med farvefilter

Gå på aftenskole i Gentofte hos FOF København

Aftenskolekurser i Gentofte hos FOF København

Leder du efter kurser, foredrag, ture og andre aktiviteter i Gentofte? FOF København har et stort program med hundredevis af kurser indenfor bl.a. musik og sang, kreative kurser som keramik og syning, sprog som f.eks. fransk, russisk og italiensk, vinsmagninger, der tager dig med verden rundt samt motion, dans og yoga for alle aldre og alle niveauer.

Hvor foregår undervisningen i Gentofte?

FOF København er til stede i hele Gentofte Kommune. Vi har bl.a. undervisning i Charlottenlund, Dyssegård, Hellerup og Klampenborg.

I Gentofte by har FOF København egne lokaler centralt placeret på Gentoftegade, hvor du bl.a. kan gå til alle typer af motionskurser – som f.eks. yoga, pilates, godtvedgymnastik og styrketræning.

FOF København har lokaler centralt beliggende i Hellerup på Hellerup Stationsbygning, så det er nemt at komme til og fra kurser og foredrag med offentlig transport som tog og bus. I stationsbygningen kan du bl.a. gå til foredrag, it-kurser, sprog, musik og sang. I Hellerup kan du også gå til sprog, kreative fag og foredrag i Byens Hus og Kulturskolerne.

I Charlottenlund har FOF København egne motionslokaler på Ordrup Jagtvej, hvor du bl.a. kan gå til yoga, bevægelsestræning, hensyntagende træning og styrketræning. 

Derudover er vi også til stede på folkeskoler i Gentofte Kommune. Få det fulde overblik over aktuelle kurser, foredrag og ture på linket her under.

Kan jeg få rabat?

Der er ikke rabatter på aftenskolen, men hver enkel kommune beslutter, om de vil give deres borgere mulighed for at få nedsat pris på et aftenskolehold. Gentofte Kommune giver kommunens borgere nedsat pris, hvis de er arbejdsledige, efterlønsmodtagere, pensionister eller studerende. Når du tilmelder dig et hold, skal du blot klikke af, at du er berettet til nedsat pris.

Hvor finder jeg kurser i Gentofte?

Du kommer til visningen af vores aktuelle kurser i Gentofte ved at klikke på linket herunder. I visningen på næste side kan du i filteret udvælge de tidspunkter eller fagområder, som passer dig, og du kan sortere visningen efter dato, hvis du vil se, hvilke hold der endnu ikke er startet.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.