Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
foto af kvinde der dyrker motion med farvefilter

Gå på aftenskole i Gladsaxe hos FOF København

Aftenskolekurser i Gladsaxe hos FOF København

Leder du efter kurser, foredrag, ture og andre aktiviteter i Gladsaxe? FOF København har et stort program med hundredevis af kurser indenfor bl.a. musik og sang, kreative kurser som keramik og smykkekurser, sprog som f.eks. engelsk og italiensk, madkurser samt motion, dans, vandgymnastik og yoga for alle aldre og alle niveauer.

Hvor foregår undervisningen i Gladsaxe?

FOF København er til stede i hele Gladsaxe Kommune, og du finder os mange steder i både Bagsværd og Søborg.

I Bagsværd har FOF København undervisning i alle typer af motionskurser – som f.eks. yoga, pilates, godtvedgymnastik og styrketræning. Endelig kan du også gå til motion i vand i bl.a. Bagsværd Svømmehal. Er du mere til musik, kan du lære at spille guitar, eller kaste dig ud i korsang. Og hvis du hellere vil i køkkenet, kan du også finde forskellige typer af madlavningskurser her.

FOF København har nyrenoverede lyse motionslokaler centralt beliggende i Søborg på Maglegårds Allé lige ved Søborg Hovedgade. Her er kurser både for børn, familier, gravide og barslende, voksne og ældre. Du kan bl.a. gå til fitness, ballet for børn, familieyoga, kreativ dans og styrketræning. Du kan også gå til vandmotion i Blågård Svømmehal og Gladsaxe Svømmehal og til et væld af motionskurser som f.eks. zumba og yoga i Gyngemosehallen.

På Telefonfabrikken Gladsaxe Kulturhus i Søborg har FOF København hver sæson en lang række aftenskolekurser. Prøv f.eks. kreative kurser som smykkekurser, keramik, tegne- og malekurser, tag et sprogkursus eller hop med på et dansehold. Der er også kurser kun for børn og unge.

Derudover er vi også til stede på folkeskoler i Gladsaxe Kommune som f.eks. Bagsværd Skole, Buddinge Skole, Gladsaxe Skole og Vadgård Skole. Få det fulde overblik over aktuelle kurser, foredrag og ture på linket her under.

Kan jeg få rabat?

Der er ikke rabatter på aftenskolen, men hver enkel kommune beslutter, om de vil give deres borgere mulighed for at få nedsat pris på et aftenskolehold. Gladsaxe Kommune giver kommunens borgere nedsat pris, hvis de er arbejdsledige, efterlønsmodtagere, pensionister eller studerende. Når du tilmelder dig et hold, skal du blot klikke af, at du er berettet til nedsat pris.

Hvor finder jeg kurser i Gladsaxe?

Du kommer til visningen af vores aktuelle kurser i Gladsaxe ved at klikke på linket herunder. I visningen på siden kan du i filteret udvælge de tidspunkter eller fagområder, som passer dig, og du kan sortere visningen efter dato, hvis du vil se, hvilke hold der endnu ikke er startet.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.