Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
foto af børn der danser ballet med farvefilter

Gå på aftenskole i Lyngby hos FOF København

Aftenskolekurser i Lyngby-Taarbæk hos FOF København

Leder du efter kurser, foredrag, ture og andre aktiviteter i Lyngby-Taarbæk? FOF København har et stort program med mange hundrede kurser inden for bl.a. musik og sang, kreative kurser som keramik og tegne/malekurser, sprog som f.eks. tysk, fransk og spansk, madkurser, der tager dig med verden rundt samt motion, dans, vandgymnastik og yoga for alle aldre og alle niveauer.

Hvor foregår undervisningen i Lyngby-Taarbæk?

FOF København er den største aftenskole i Lyngby-Taarbæk Kommune, og vi har undervisning i hele kommunen. Du finder os mange steder i både Kongens Lyngby og Virum.

Hvert år har udbyder vi omkring 1000 aktiviteter i Lyngby. Få det fulde overblik over aktuelle kurser, foredrag og ture på linket her under.

Hvor finder jeg kurser i Lyngby-Taarbæk?

Du kommer til visningen af vores aktuelle kurser i Lyngby-Taarbæk ved at klikke på linket herunder. I visningen på siden kan du i filteret udvælge de tidspunkter eller fagområder, som passer dig, og du kan sortere visningen efter dato, hvis du vil se, hvilke hold der endnu ikke er startet.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Tag på kursus i Kongens Lyngby

I Kongens Lyngby har FOF København flotte nyistandsatte lokaler på en række centrale steder som f.eks. Jernbanepladsen, Lyngby Hovedgade, Lyngby Torv og Toftebæksvej. I vores egne lokaler kan du gå til en lang række kreative kurser som f.eks. syning og maling, du kan fordybe dig i sprog, høre foredrag, eller du kan få sved på panden til alle typer af motionskurser som f.eks. yoga, pilates, godtvedgymnastik og styrketræning. Derudover er vi også til stede i Lyngby Svømmehal, Lyngby Idrætsby og på Korsvejen Skole for bare at nævne nogle få steder.

Find et kursus i Virum

FOF København har også en lang række kurser i Virum, hvor du bl.a. kan finde os i vores motionslokaler på Frederiksdalsvej, på Virum Skole og i Højhusene på Grønnevej. Her er kurser både for børn, familier, voksne og ældre. Du kan bl.a. gå til musikkurser som f.eks. klaver og kor, eller motionskurser som gotvedgymnastik, hatha yoga og dansemotion.
Tegnekursus og tegnecamp for børn og unge hos FOF København

FERIEAKTIVITETER

Ugekurser i skolernes ferier

I skolernes ferier er der korte kurser for børn, unge, familier og voksne. Prøv f.eks. et tegnekursus i vores flotte lokaler i Kongens Lyngby.

Mød vores underviser Kit Breitenstein

Kit Breitenstein er bl.a. uddannet psykomotorisk terapeut og yogainstruktør, og hun går meget op i, at træning skal være sjovt. I videoen her kan du få et indtryk af hende, et smil på læben og en masse gode idéer til, hvordan du selv kan holde kroppen i gang!

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Gå til rock med underviser Vit Musil 

Underviser Vit Musil har siden 1973 komponeret og spillet musik i både Tjekkiet, Slovakiet, Sverige og Danmark. I Lyngby underviser han bl.a. i rockband.
Vit Musil underviser i musik hos FOF København

Vit og musikken

Læs artiklen og lær underviser Vit Musil at kende.