Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

foto af glaskunst med farvefilter

Gå på aftenskole i Rudersdal hos FOF København

Aftenskolekurser i Rudersdal hos FOF København

Leder du efter kurser, foredrag, ture og andre aktiviteter i Rudersdal? FOF København har et stort program med mange forskellige kurser inden for bl.a. musik og sang, kreative kurser som keramik og tegne/malekurser, sprog som f.eks. italiensk og spansk, vinsmagninger, der tager dig med verden rundt samt motion, træning i vand og yoga for alle aldre og alle niveauer. Du kan også hvert år finde spændende foredrag eller tage med ud på rundvisninger og ture.

Hvor foregår undervisningen i Rudersdal?

FOF København har undervisning i hele kommunen, og du finder os både i Birkerød, Holte og Vedbæk.

I Birkerød har FOF København undervisning på en række centrale steder som f.eks. Mantziusgården, hvor du kan gå til alt fra kreative kurser i f.eks. tegning over sprogkurser som f.eks. fransk til motionskurser som hatha yoga og hensyntagende træning. 

Leder du efter kurser i Vedbæk, kan du bl.a. finde dem i Flintemarken, hvor der er mulighed for at gå til bevægelse og afspænding.

FOF København er og til stede i både Holte og Gammel Holte. I Holte finder os bl.a. på Havarthigaarden, Holte Skole og i Holtehallen, hvor du kan gå til alle former for motion og yoga. I Gammel Holte har vi en lang række aftenskolekurser på Kulturcenter Mariehøj og Trørødskolen. Her kan du gå til så forskellige ting som motion i vand og kammermusik. Er du mere til de kreative fag, så har vi kurser både for voksne og børn i bl.a. fremstilling af glas. Du kan også dykke ned i keramik eller vævning, og endelig kan du møde inspirerende mennesker til foredrag, eller du kan lære et nyt sprog.

Få det fulde overblik over aktuelle kurser, foredrag og ture på linket her under.

Hvor finder jeg kurser i Rudersdal?

Du kommer til visningen af vores aktuelle kurser i Rudersdal ved at klikke på linket herunder. I visningen på siden kan du i filteret udvælge de tidspunkter eller fagområder, som passer dig, og du kan sortere visningen efter dato, hvis du vil se, hvilke hold der endnu ikke er startet.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.