Skip to content
billede af børn til balletundervisning

Ballet 10-12 år – begyndere

Ballet 10-12 år - begyndere

Træning for piger og drenge, der gerne vil tilegne sig et seriøst balletfundament med indledende forståelse for ballettens ABC. 

Ballet er en kreativ, virkningsfuld og sjov form for motion. Den udvikler rytmesansen, øger smidighed og muskelstyrke, giver en rank holdning og graciøse bevægelser. For at opnå den optimale effekt suppleres på nogle hold med lettere akrobatik/showdance og/eller gymnastiske bevægelser.

Børnene indøver og træner tekniske delmomenter såsom vægtoverføring, føddernes og armenes positioner, bevægelser ved barren (fra plie til grand battement) samt øvelser på gulv i form af adagio, port des bras (armenes bæring), allegro (hop) og grand allegro (store hop/spring).

Kom i almindelige gemacher/træningstøj og spørg i en balletbutik efter rigtige tekniksko (ca. 150 kr.).

Værd at vide

Holdet er for børn uden voksne. Da vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen, må forældre ikke være med inde i lokalet. Derfor er det vigtigt, at dit barn er tryg ved undervisning uden forælder. Ved sæsonstart og prøvetimer er forældre velkomne i lokalet i de første ca. 10-15 min. hvor underviseren vil byde velkommen og fortælle kort om sæsonen. Herefter tilrettelægger hver underviser individuelt, hvornår der vil være ”kigge på” dage.

Vi opfordrer forældre til mindre børn, om at blive i bygningen mens undervisningen foregår.

NB! Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

KURSER FOR BØRN OG UNGE

Se alle aktuelle kurser