Skip to content
Hip Hop for børn hos FOF København

Dans

Børnedans fra 5 år – dans for børn og unge til fede rytmer

Synes du, det er sjovt at danse, og har du lyst til at lære seje moves? Vi har dansekurser for enhver smag – uanset om du er til hiphop, Bollywood dans eller drømmer om at lære at danse som Beyoncé. Vi har dansehold for børn og unge helt op til 17 år.

På alle vores kurser i dans for børn møder du topmotiverede, dygtige danselærere, der med energi og godt humør lærer dig og resten af holdet de forskellige dansetrin. Vi lader musikken brage for fuldt hus, sveder om kap og har det super sjovt!

Vi tilbyder prøvetimer, så I kan teste af, om dans er noget for dit barn.

Se også vores kurser i dans for hele familien

Tilmelding til vores kurser i dans for børn

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Praktisk info om kurserne i børnedans

  • Værd at vide

    Holdet er for børn uden voksne. Da vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen, må forældre ikke være med inde i lokalet. Derfor er det vigtigt, at dit barn er tryg ved undervisning uden forælder. Ved sæsonstart og prøvetimer er forældre velkomne i lokalet i de første ca. 10-15 min., hvor underviseren vil byde velkommen og fortælle kort om sæsonen. Herefter tilrettelægger hver underviser individuelt, hvornår der vil være ”kigge på”-dage.

    Vi opfordrer forældre til mindre børn om at blive i bygningen, mens undervisningen foregår.

  • Tilmelding til kurser i børnedans

    Vi har kurser i børnedans i København og Frederiksberg. Du kan se vores forskellige kurser i børnedans herunder. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100eller e-mail adm@fofkbh.dk
Filtrér

Dansehold for børn og voksne

Familiedans

Til vores kurser i familiedans kan børn og forældre dele hinandens danseglæde, og du kan vise dit barn, at det er naturligt at røre kroppen til musik.