Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Dans for børn og unge hos FOF København

Dans

Børnedans fra 5 år – dans for børn og unge til fede rytmer

Synes du, det er sjovt at danse, og har du lyst til at lære seje moves? Vi har dansekurser for enhver smag – uanset om du er til hiphop og kreativ dans, dance mix eller drømmer om at lære at danse som Beyoncé. Du kan også danse med inspiration fra serien »The Next Step«. 

På alle vores kurser i dans for børn møder du topmotiverede, dygtige danselærere, der med energi og godt humør lærer dig og resten af holdet de forskellige dansetrin. Vi lader musikken brage for fuldt hus, sveder om kap og har det super sjovt!

Vi har kurser i børnedans i København, på Frederiksberg og i Søborg. Se også vores kurser i ballet for børn.

Vi tilbyder prøvetimer ved sæsonstart, så I kan teste af, om dans er noget for dit barn.

Se også vores kurser i dans for hele familien.

Værd at vide

Holdene på denne side er for børn uden voksne. Da vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen, må forældre ikke være med inde i lokalet. Derfor er det vigtigt, at dit barn er tryg ved undervisning uden forælder. Ved sæsonstart og prøvetimer er forældre velkomne i lokalet i de første ca. 10-15 min., hvor underviseren vil byde velkommen og fortælle kort om sæsonen. Herefter tilrettelægger hver underviser individuelt, hvornår der vil være "kigge på"-dage. Vi opfordrer forældre til mindre børn om at blive i bygningen, mens undervisningen foregår.

Tilmelding til vores kurser i dans for børn

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Dansehold for børn og voksne

Familiedans

Til vores kurser i familiedans kan børn og forældre dele hinandens danseglæde, og du kan vise dit barn, at det er naturligt at røre kroppen til musik.