Skip to content
Hip Hop for børn hos FOF København

Hiphop og kreativ dans 7-9 år

Vi skal danse og bevæge kroppen, høre en masse skøn musik og have det sjovt. Her er masser af energi, seje moves og danseglæde – du vil slet ikke kunne lade være med at danse.

For både piger og drenge, der elsker at danse! Kom gerne i tøj som du kan bevæge dig i.

Værd at vide

Holdet er for børn uden voksne. Da vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen, må forældre ikke være med inde i lokalet. Derfor er det vigtigt, at dit barn er tryg ved undervisning uden forælder. Ved sæsonstart og prøvetimer er forældre velkomne i lokalet i de første ca. 10-15 min. hvor underviseren vil byde velkommen og fortælle kort om sæsonen. Herefter tilrettelægger hver underviser individuelt, hvornår der vil være ”kigge på”-dage.

Vi opfordrer forældre til mindre børn, om at blive i bygningen mens undervisningen foregår.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 07.03.2024 16:05-17:35 FRB, Falkoner Fitness Ofelia Klitgaard
2 Torsdag 14.03.2024 16:05-17:35 FRB, Falkoner Fitness Ofelia Klitgaard
3 Torsdag 21.03.2024 16:05-17:35 FRB, Falkoner Fitness Ofelia Klitgaard
Se alle Se færre
Ofelia Klitgaard underviser hos FOF København
Underviser

Ofelia Klitgaard

Jeg har gået til dans, siden jeg var helt lille. Da jeg var 10 år startede jeg i Svanemøllehallen hos Stjernedanserne og dansede fire gange om ugen. Jeg har været meget ude at optræde, og som 12-årig blev jeg ansat som hjælpetræner på den samme danseskole.

Jeg har undervist i smidighed og akrobatik, og jeg koreograferede mine egne danse, som jeg også underviste i på Club La Santa over sommeren i 2010.

I 2013-14 gik jeg på danselinjen på Oure efterskole, og i 2020 blev jeg ansat på Danseplaneten i Waterfront og var hjælpelærer på fire forskellige hold med børn fra 4-12 år.

Jeg elsker at være i selskab med børn, og jeg har også tidligere været ansat i Lundsgade Børnehave og jeg arbejder i øjeblikket også som vikar på Bernadotteskolen.