Skip to content
Undervisning i guitar for børn

Akustisk guitar for børn

– begyndere, let øvede og øvede

Er akustisk guitar mon noget for dig?

Guitaren er et fantastisk instrument, som bruges i alle musikgenrer – pop, rock, jazz osv. Med guitaren i hånden er musikverdenen åben!

Musikunderviseren tilrettelægger holdet efter dit niveau og dine forudsætninger og tager højde for eventuelle ønsker.

Medbring

Du skal medbringe dit eget instrument.

Værd at vide

Der er max to børn pr. hold. Hvis underviseren vurderer, at niveauet er for forskelligt, forbeholder vi os retten til at dele lektionen imellem de to deltagere, så børnene får mest muligt ud af undervisningen.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 06.09.2024 15:55-16:40 KBH V, Humletorvet Poul Jacek Knudsen
2 Fredag 13.09.2024 15:55-16:40 KBH V, Humletorvet Poul Jacek Knudsen
3 Fredag 20.09.2024 15:55-16:40 KBH V, Humletorvet Poul Jacek Knudsen
Se alle Se færre
Underviser

Poul Jacek Knudsen

Uddannelse: Poul har deltaget i forskellige kurser og forløb som f.eks. Rytmisk Centers uddannelsestilbud i sammenspilsledelse i 1993.

Andre faglige kvalifikationer: Poul er udøvende musiker og komponist. Han er særligt aktiv indenfor flamenco, hvor han optræder med forskellige internationale kunstnere, dansere og sangere. Han har udgivet tre albums med sin gruppe Flamenco Passion, hvor det sidste album »A Tribute to Paco de Lucia« var i samarbejde med guitarist og komponist Mikkel Nordsø.

Undervisningserfaring: Poul har mange års undervisningserfaring både med voksne og børn i guitar, cajon og sammespil.

Andet: Gennem karrieren har Poul bl.a. arbejdet med rockbandet Savage Rose, mundharpefenomenet Mathias Heise, violinist og komponist Bjarke Falgren og singer-songwriterne Anne Seier og Louise Nipper samt latin sangerinde og komponist Margarita Diaz. Poul har desuden holdt workshops på bl.a. Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Rytmisk Musikkonservatorium og E.G.T.A. (European Guitar Teachers Association).