Skip to content
Yoga for børn og unge hos FOF København

Gymnastik og yoga

Gymnastik og yoga i børnehøjde – bevægelse, leg og nye venner til børnegymnastik i København

Elsker dit barn at røre sig? Ønsker du at give dit barn nye, sunde vaner? Eller skal motorikken styrkes til skolestart? På vores motionskurser for børn og unge har vi det super sjovt sammen, mens vi bevæger vi os til god musik, slår vejrmøller, danser, hopper og leger. Målet er at få brændt en masse krudt af, få nye venner, smide hæmningerne og være glad i lige præcis den krop, vi er født med.

Sunde vaner starter tidligt. Børnegymnastik skaber et godt fundament for barnets lyst og evner til at bruge kroppen fysisk og dyrke motion livet igennem. Samtidig er det en god måde at etablere sociale relationer og skabe sammenhold, og det giver dit barn succesoplevelser. Ikke kun trives børn og unge bedre, når de dyrker motion – de får også et mere naturligt forhold til deres kroppe.

Til kurserne vil der være fokus på at opnå individuelle mål, som trænerne finder med børnene.

Yoga for børn og unge – kom i balance

Har dit barn brug for at komme i balance, eller døjer dit barn med indre uro og dårligt selvværd? Gennem yoga, mindfulness og afspænding arbejder vi på at blive bedre til at mærke efter og slippe unødige bekymringer. Børn og unge kan have rigtig god nytte af yoga som modvægt til den stillesiddende skoledag og med de udfordringer en travl hverdag bringer.

Kun for børn og unge

Forældre deltager ikke på vores kurser for børn og unge, medmindre andet står i holdbeskrivelsen.

Tilmelding til vores kurser i gymnastik og yoga for børn og unge

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Vi tilbyder hold i København, Frederiksberg og Gentofte. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér